4 hjulsudmåling & sporing

Der er penge, at spare, hvis din bils styretøj er korrekt indstillet. En forkert sporing giver nemlig større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Hvis din bil har en tendens til at trække ud til siden eller svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

Ved en 4 hjulsudmåling / sporing kontrollerer vi om bilens hjul/styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte justeres de.

Hvorfor 4 hjulsudmåling / sporing af din bil?

Hvis hjulenes vinkler ikke er korrekte vil du opleve at dine dæk slides hurtigere, at bilen mangler retningsstabilitet, har dårlige køreegenskaber m.v. Derfor måler man hjulenes vinkler for at se om de er korrekte. Ring og tal med vores mekanikere hvis du har spørgsmål om 4 hjulsudmåling / sporing.

For at kunne foretage en komplet udmåling at bilens hjulgeometri, er det altafgørende med det rigtige udstyr. Hos Din Mekaniker investerer vi løbende i den nyeste teknologi inden for sporingsapparater, samt den korrekte uddannelse af vores mekanikere. Kvaliteten på vores arbejde er altid i højsæde.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have udmålt og sporet din bil vi a vores Online Booking herunder.

Kontakt os

Tlf. 29 72 25 80 eller skriv til os via formularen.